Friday 15 February 2008

Κάτι απ' το.....Ηοllywood!

♦ Στα γνωστά περιοδικά 'People' και 'Ηello' φωτογραφήθηκε η Christina Aguilera με το νεογέννητο παιδάκι της. Καλά, γιατί δεν περίμενε να μεγαλώσει λίγο το μωρό και μετά; Γιατί τόση βιασύνη; (Πόσα λες να της πρόσφεραν;)

♦ Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η ζωή της Britney Spears από τότε που ανέλαβε ο πατέρας της. Η τραγουδίστρια από τότε κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των γιατρών της. Καλό σημάδι της πορείας της αποτελεί και η συνεχή γυμνάστικη που κάνει καθημερινά στα Millenium Dance Studios. Υπήρξαν και φορές μάλιστα που δίδαξε χορό σε μικρά παιδάκια, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη χαρά στην ίδια αλλά και στα μικρά!

♦ Τελευταία κυκλοφορόυσαν φήμες πως η Nelly Furtado είναι έγκυος. Η γνωστή τραγουδίστρια (που τώρα τελευταία πλασάρει ένα καινούργιο hot look) δήλωσε πως δεν είναι έγκυος και πως όλα αυτά είναι φήμες. Εντωμεταξύ, η ίδια βρίσκεται στο studio αυτές τις μέρες όπου ετοιμάζει το follow up album του πολυπλατινένιου "Loose".

♦ Αναβολή πήρε η κυκλοφορία του νέου album της Whitney Houston για τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ο γνωστός γκουρού της μουσικής βιομηχανίας Clive Davis δήλωσε πρόσφατα πως είναι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία παραγωγής του album λόγω του ότι τα τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί μέχρι τώρα είναι όλα εκπληκτικά. Τέλος ανέφερε πως στόχος του είναι το album να κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα, δηλαδή τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ελπίζουμε όλη αυτή η καυθστέρηση να γίνεται για καλό!

♦ Το εισητήριο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πήραν πολλές γνωστές Αμερικάνικες σειρές. Ανάμεσα σ' αυτές οι "Heroes", "Ugly Betty, "Desperate Housewives" και "Grey's Αnatomy". Βέβαια θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο για να δούμε νέα επεισόδια απο "Heroes" και "Grey's Anatomy". Κρίμα.....

♦ Δεν είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Janet Jackson. Η γνωστή τραγουδίστρια της pop δήλωσε πως έχει χρόνο μπροστά της και πως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μιας και είπε πως θέλει πρώτα να ζήσει την ζωή της η ίδια σαν παιδί και μετά. Janet εμείς μαζί σου!

♦ Στα χνάρια της αδερφής του Paris βαδίζει ο Barron Hilton, αφού αναγκάστηκε να μπει για μερικές ώρες στην φυλακή λόγω του ότι οδηγούσε υπό την επίρροια αλκόλ. Σαν να μην έφταναν αυτά, όταν του ζητήθηκε άδεια οδήγησης από τους αστυνομικούς τους έδειξε μία.......... ψεύτικη! Αχ αυτοί οι Hiltons!

No comments: