Wednesday 6 February 2008

Αυτά κι'..... αυτά!

● Επέστρεψε στο σπίτι της η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή που μας πέρασε. Αγκαλιά με το τρίτο της παιδάκι, κατέφθασε στο σπίτι της όπου την περίμεναν με μεγάλη χαρά τα δύο της παιδιά με τον αντρα της. Πάντως όλοι λένε ότι το τρίτο παιδί του ζευγαριού είναι φτηστό η Ελένη!

● Πατέρας θα γίνει και ο Πάνος Κιάμος σε λίγους μήνες!

● Tελικά την επόμενη βδομάδα θα επανέλθει η Αννίτα Πάνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το Je T'aime. Άντε να δούμε!

● Δύο νέα πρόσωπα είδαμε αυτή την βδομάδα στον Όμορφο Κόσμο, σε μια προσπάθεια του καναλιού να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης του πρωινού του. Συγκεκριμένα, πλέον στην παρέα της εκπομπής ανήκει η Ευαγγελία Αραβανή (Σταρ Ελλάς 2005) και η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Πάντως οι aupnies ψηφίζουν φανατικά Ελένη, άσχετο αν θα μας λείψει απ' τον τηλεοπτικό φακό για ακόμη 2.5 βδομάδες!

● Αρχίζει απόψε ο νέος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς Singles που φέρει την ονομασία "Singles 3". Ελπίζουμε να επανέλθει αυτό το διαφορετικό στοιχείο που είχε ο πολυ-αγαπημένος πρώτος κύκλος.

● Παρασκευή κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του talent show "So you think you can dance?". Λίγο χλωμό το βλέπουμε να έχει την απήχηση που είχε ο πρώτος κύκλος..

● 60άρια χτύπησε με το χθεσινό του τσαντίρι ο Λάκης Λαζόπουλος. Υπήρχαν και στιγμές που τα μηχανάκια της ΑGB κατέγραψαν και 70άρια!

● Αν και υπήρξε μια μικρή διαφορά την περασμένη βδομάδα, ωστόσο τα νούμερα του τηλεπαιχνιδιού του ANT1 "Clever" δεν είναι και τα καλύτερα. Εμείς εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε πως στο εν λόγω παιχνίδι θα έπρεπε να έχουν ως καλεσμένη την Ρούλα Βροχοπούλου (αν είναι δυνατό και τον Αλβανό)

● Εξακολουθούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα τα "Υπέροχα Πλάσματα" του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η σειρά γίνεται όλο και καλύτερη (πάντα ήταν καλή!!) και αποτελεί κατι διαφορετικό και δρόσερο στην Ελληνική τηλεόραση. Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα χαρτιά του Alpha για την φετινή τηλεοπτική σεζόν

● Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση δίσκου του Γιώργου Μαζωνάκη. Συγκεκριμένα: Tάμτα, Νάνσυ Αλεξιάδη, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Φραγκολιάς και πολλοί άλλοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν με τον Γιώργο την κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου

No comments: