Wednesday 20 February 2008

Κάτι απ' το..... Hollywood!


♦ Tα Βρετανικά μουσικά βραβεία "The Brits" πρόκειται να πραγματοποιηθούν απόψε στο Λονδίνο. Ανάμεσα στα φαβορί του διαγωνισμού είναι η ανερχόμενη Leona Lewis αλλά και η Rihanna (please Don't stop her music!). Στα βραβεία θα τραγουδήσουν live οι Kylie Minogue, Rihanna, Leona Lewis, Mika, Amy Winehouse καθώς και άλλοι πολλοί A-listers

♦ Για το περιοδικό "New York Magazibe" φωτογραφήθηκε η Linsay Lohan αλά.... Marilyn Monroe! H ηθοποιός/τραγουδίστρια/και-ότι-άλλο-φανταστείτε φώτογραφήθηκε στο εν λόγω περιοδικό όπως φωτογραφήθηκε η Marilyn Monroε το 1962. Κάτι σαν αναπαράσταση που λέμε... Τώρα αν πέτυχε δεν ξέρουμε..

♦ Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το νεό CD Single της Mariah Carey και ήδη άρχισε να σπάει ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Το τραγούδι με airplay μόνο μιας βδομάδας, κατάφερε να ακουστεί από περίπου 48 εκατομμύρια Αμερικανούς! Εκτός αυτού, το τραγούδι κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ των περισσότερων διαφημήσεων, έχοντας διαφημηστεί 223 φορές την περασμένη βδομάδα. Να θυμίσουμε ότι το ρεκόρ είχαν οι Maroon 5 με 177 διαφημήσεις τον περασμένο Απρίλιο. And that's just the beginning!

♦ Το καινούργιο της video clip μέσα από το album της "Spirit" οπτικογράφησε η ανερχόμενη τραγουδίστρια Leona Lewis. Μετά την grande επιτυχία του "Bleeding Love", η τραγουδίστρια πρόκειται να κυκλοφορήσει ως επόμενο single της το τραγούδι "Better in time". Και η επιτυχία συνεχίζεται..

♦ Το χειρότερο film όλων των εποχών χαρακτηρίστηκε η καινούργια ταινία της Paris Hilton "The Hottie & The Nottie". H αναγνώστες της γνωστής ιστοσελίδας http://www.imdb.com/ βαθμολόγησαν αρνητικά (μα πολύ αρνητικά!) την ταινία με αποτέλεσμα να βρεθεί στον πάτο των χειρότερων ταινιών. Εμείς πάντως για να λέμε την αλήθεια θέλουμε να την δούμε!

♦ Μιας και αναφερθήκαμε στην Paris, να σας πούμε ότι στην σκηνή των Pussycat Dolls αποφάσισε να γιορτάσει τα εικοστά έβδομα γενέθλια της η γνωστή κληρονόμος. Οι παρευρισκόμενοι στο club απόλαυσαν την Paris, η οποία ανέβηκε στην σκηνή με ενδυμασία αλά..... Pussycat Dolls, δίνοντας ένα μοναδικό one woman show.

♦ To τραγούδι "Apologize" του Timbaland αναδείχθηκε ως το πιο επιτυχημένο τραγούδι στην Ευρώπη αυτές τις μέρες, μιας και βρίσκεται στην κορυφή των Ευρωπαικών charts εδώ και 14 βδομάδες

♦ Μάλλον αναληθείς είναι οι φήμες που κυκλοφορούν περί παγκόσμιου τουρνέ από την Britney Spears....

No comments: