Wednesday 27 February 2008

Eurovision night απόψε (and we can't wait!)

Έφθασε λοιπόν η μέρα που όλοι περιμέναμε: η μέρα της ανάδειξης του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Τρεις υποψήφιοι, τρία τραγούδια, δύο φαβορί:

Καλομοίρα - Secret Combination (φαβ.)
Κώστας Μαρτάκης - Always & Forever (φαβ.)
Χρύσπα - A Chance To Love

Πολλοί λένε ότι η ανάδειξη του νικητή θα εξελιχθεί σε ντέρμπυ. Αυτοί που παρακολούθησαν τις πρόβες χθες στο Αθηνών Αρένα λένε ότι οι τρεις υποψήφιοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και πως θα μας εκπλήξουν όλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Μερικά από τα highlights απ' τις πρόβες:
@ Το τραγούδι που θα παρουσιάσει ο Κώστας Μαρτάκης υπέστει μεγάλες αλλαγές: Το intro του τραγουδιού έχει αλλάξει εντελώς, ενώ από 'ροκ' μετατράπηκε σε dance / disco
@ Οι χορευτικές ικανότητες της Χρύσπας και γενικά η όλη χορογραφία του τραγουδιού της άφησαν με το στόμα ανοιχτό τους θεατές. Οι παρευρισκόμενοι μίλησαν για ένα υπερθέαμα
@ Με παντελόνι μάλλον θα ανέβει στη σκηνή η Καλομοίρα. Όσο για το χορευτικό, η τραγουδίστρια δεν θα χορεύει συνεχώς όπως είχε προγραμματιστεί στην αρχή, αν και όσο θα χορευέι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί πάρα πολύ.

Αναμένουμε για την αποψινή βραδυά. Μην σας εκπλήξει αν υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής μιας και τώρα έχουν αποκαλυφθεί σχεδόν τα πάντα.

Σας παραθέτουμε video από της χθεσινές πρόβες (απ' το oikotimes).

Υ.Γ. Οι aupnies εξακολουθούν να υποστηρίζουν Καλομοίρα! Go Go Karol!



No comments: