Friday 8 February 2008

Αυτά κι'..... αυτά!


● Στη pizza Pomodoro της Άννας Βίσση παρευρέθηκε την Τρίτη η Δέσποινα Βανδή! Ναι καλά ακούσατε! Η γνωστή αοιδός επισκέφθηκε το εστιατόριο της Άννας και μάλιστα τραγούδησε στην σκηνή, παρουσία της Σοφίας Καρβέλα!

● Έγιναν και τα τηλεοπτικά βραβεία του περιοδικού "Status". Ανάμεσα στους νικητές οι Λάκης Λαζόπουλος (όχι που δεν θα 'περνε!), Μιχάλης Χ'Γιάννης, Νίκος Αλιάγας καθώς και πολλοί άλλοι

● Ακούγεται η φήμη πως προς τον Alpha στράφηκε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη... Χμμμ...

● Πλατινένιος έγινε ο νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη "Μνήμες". Εμάς πως και δεν έπεσε στο αυτί μας κανα τραγούδι του συγκεκριμένου δίσκου;

● Aκόμα μια φήμη έχει πάρει το αυτί μας σήμερα... Λέει ότι ο Alpha ετοιμάζει νέο τάλεντ show με σκοπό την ανάδειξη της πιο sexy και του πιο sexy Έλληνα/Ελληνίδας. Το show θα τιτλοφορείται "Show Sexy" και θα το παρουσιάζει ο Kώστας Σόμμερ. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη φήμη να είναι απλά μια φήμη γιατι αλλιώς δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε να δούμε!

● Μιας και αναφερθήκαμε σε reality show, απόψε αρχίζει ο δεύτερος και όχι τόσο αναμενόμενος κύκλος του "So you think you can dance?"

● Τον Κώστα Μαρτάκη υποστηρίζει ο Philip Kirkorov στον ελληνικό τελικό της Eurovision! Ο καλλιτέχνης υποστηρίζει πως αν εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο Μαρτάκης, τότε η Ελλάδα σίγουρα θα κατακτήσει μία από τις 5 πρώτες θέσεις. Εμείς πάλι πιστεύουμε πως μόνο η Καλομοίρα θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό!

● Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου το mad θα παρουσιάσει αποκλειστικά το καινούργιο τραγούδι των C:Real "Ξέχασε το"

No comments: