Friday 25 January 2008

Κάτι απ' το..... Hollywood!


♦ Την συναυλία των Spice Girls στο Manchester παρακολούθησε πριν λίγες μέρες η Eva Longoria. Αλήθεια, ήταν πάντοτε fan του group, ή απλά το παρακολούθησε για την φίλη της Victoria; Πάντως, η αλήθεια να λέγεται, θα θέλαμε να βλέπαμε την Eva να χορεύει στον ρυθμό του "Wannabe"

♦ Μετά από πολλές συσκέψεις με την δισκογραφική της εταιρία, την οικογένεια της αλλά και τους προσωπικούς της γιατρούς, η Amy Winehouse εισήλθε σε κλινική αποτοξίνωσης. Επιτέλους! Τέτοια ταλέντα σπάνια γενιούνται

♦ Με την Tina Turner ακούγεται πως θα συνεργαστεί επί σκηνής η Beyonce στα βραβεία Grammy τον ερχόμενο μήνα. Aν αυτή η πληροφορία αληθεύει, τότε, όπως λένε και οι Αμερικάνοι, "that's gonna be hot!"

♦ Λέτε να κάνει και εμφάνιση έκπληξη η Madonna παρουσιάζοντας το νέο της hit single "4 minutes to save the world"; Πάντως το videoclip του εν λόγω τραγουδιού οπτικοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο. Αυτο σημαίνει πως το cd single έρχεται...........soon!

♦ Τα 50στά γενέθλια της γιόρτασε η Αμερικανίδα τηλέπαρουσιάστρια Ellen DeGeneres. Ανάμεσα στους γνωστούς που της ευχήθηκαν ήταν οι: Paris Hilton, Victoria Beckham, Celine Dion, Queen Latifah, Justin Timberlake και πολλοί άλλοι


♦ Aν και η Britney αντιμετωπίζει προβλήματα με την κηδεμονία των παιδιών της, ωστόσο δεν το βάζει κάτω με την καριέρα της. Η πριγκίπισσα της pop άρχισε εντατικές προετοιμασίες για κάποιο.................. mini-tour!

No comments: