Monday 21 January 2008

Κάτι απ' το...... Hollywood!

♦ Με το τρομακτικό ποσό των $41 εκατομμυρίων άνοιξε η ταινία "Cloverfield" στο Αμερικανικό Box Office - το μεγαλύτερο άνοιγμα ever για ταινία τον μήνα Ιανουάριο.

♦ Νέο reality αναμένεται να αρχίσει στο MTV, με σκόπο να βρεθεί η επόμενη...... Elle Woods! Ναι, καλα ακούσατε! Το MTV ψάχνει την νέα πρωταγονίστρια του "Legally Blonde"!

♦ Μετά απο 13 χρόνια αποχής απο την μουσική βιομηχανία, η Paula Abdul επιστρέφει με το εκπληκτικό χορευτικό τραγούδι "Dance like there's no tomorrow". Τελευταίες φήμες θέλουν την Paula να παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι στο αμερικανικό Super Bowl (ναι, εκεί που είδαμε "καταλάθος" το στήθος της Janet Jackson πριν μερικά χρόνια)

♦ Οπτικογράφησε τα δυο καινούργια της single η Kylie Minogue στο Los Angeles την βδομάδα που μας πέρασε. Το single "Wow" αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία, ενώ το single "In my arms" αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ίδιο καιρό στην υπόλοιπη Ευρώπη και Ασία. Καλές επιλογές για singles να προσθέσουμε εμείς.

♦ Παρελθόν αποτελεί για την Britney Spears ο paparazzi με τον οποίο έβγαινε τις τελευταιές βδομάδες.

♦ Μιλώντας για την Britney, το ξέρατε ότι το καινούργιο album της Amy Winehouse είναι από τα αγαπημένα της CD;

2 comments:

kanataki said...

επειδή σήμερα έχω ντυθεί Amy πολύ την συμπάθησα που μου το πες για την Britney!

μα τι κορίτσι????

Aupnies said...

Χαχαχα ναι! Έχουν πολλά κοινά στοιχεία οι δυο τους :p