Tuesday 22 January 2008

Ακούσαμε...


● Τον Κώστα Μαρτάκη ψηφίζει η Καίτη Γαρμπή για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η ίδια έκανε την εν λόγο δήλωση στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "OK". Πρόσθεσε, δε, ότι της αρέσει και η τρέλα της Καλομοίρας

● Ο Θέμος λέει ετοιμάζει εκπομπή έκπληξη (κατι έκτακτο εκτός του Ολα) που θα προβληθεί εντός ημερών... Για να δούμε....

● "Δεν είναι έτοιμος" δήλωσε σε συνέντευξη της η Janet Jackson, όταν ρωτήθηκε αν ο αδερφός της Michael Jackson θα επανέλθει στη μουσική σκηνή μαζί με τα υπόλοιπα του αδέρφια, σε μια περιοδεία επανένωσης των Jackson 5. Το παράξενο ήταν να ήταν έτοιμος...!

● Μισούσε λέει τα 2 προηγούμενα της album η Joss Stone. OΚ.............

● Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Oscar.... εάν γίνουν δηλαδή.... Πατήστε εδώ για να τις δείτε

● Ανακοινώθηκαν και οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα (τα οποία σίγουρα θα γίνουν!). Πατήστε εδώ για να δείτε τους υποψήφιους (way to go, Linday!)

● To νέο της video clip ετοιμάζει η Britney Spears (!!!!!). Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Millenium Dance Studio, η τελευταία κατέφθασε χθες στο προαναφερόμενο στούντιο όπου και άρχισε τις πρόβες για την χορογραφία του νέου της single "Hot As Ice". O ιδιοκτήτης φάνηκε ενθουσιασμένος από την χορευτική ρουτίνα που παρουσίασε η Britney, χρησιμοποιώντας ως βοηθό της μια..... καρέκλα!

● Κυκλοφορεί video της Amy Winehouse στο youtube στο οποίο η Amy φαίνεται να καπνίζει κάτι, ούτε εμείς ξέρουμε τι..

No comments: