Friday 25 January 2008

Αυτά κι'..... αυτα!

● Με δελτίο τύπου απάντησε ο Alpha στο ερώτημα για το πότε θα επιστρέψει η Έλλη Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Το δελτίο στην ουσία, αναφέρει πως όταν αποφασιστεί η ημερομηνία επιστροφής της δημοσιογράφου, ο σταθμός θα το ανακοινώσει με επίσημο δελτίο τύπου. ΟΚ.....

● Με νέο video clip επιστρέφει ο Μιχάλης Χ'γιάννης για το τραγούδι του "Γητευτής" που ακούγεται στην ομώνυμη σειρά

● Νέο videoclip και η Ευριδίκη για το τραγούδι της "Η ζωή έχει χρώμα". Για να λέμε την αλήθεια, περισσότερο χρώμα σε videoclip δεν έχουμε ξαναδεί!

● Επιστρέφει επιτέλους στο τηλεοπτικό γυαλί η Αννίτα Πάνια. Μετα τη γέννηση του πρώτου της παιδιού η τηλεπαρουσιάστρια επιστρέφει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ανανεωμένη. Φήμες λένε ότι το Je T'aime θα επιτρέψει καλύτερο απο ποτέ, με τα γνωστά ταλέντα του σε νέες περιπέτειες!

● Ο "Πρωινός Καφές" εξακολουθεί την πορέια του με.. πολύ χαμηλά νούμερα! (Όχι πως τα υπόλοιπα πρωινά πάνε πίσω πλυν της αγάπημενης μας Ελένης Μενεγάκη, η οποία κυριολεκτικά δεν αντιμετωπίζει ανταγωνισμό απο καμία πλευρά!)

● Αν και έχουν αποφασίσει η Καλομοίρα και η Χρύσπα για το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό τελικό, τα τραγούδια δεν είναι ακόμη.... έτοιμα! Αυτό ανάγκασε την ΕΡΤ να δώσει παράταση στους καλιτέχνες μέχρι την ερχόμενη Τρίτη. Ας ελπίσουμε (τουλάχιστο!) η παράταση αυτή να άξιζε τον κόπο!

● Ατάκα που ξεχωρίσαμε αυτή την βδομάδα ¨..αντιθέτως με εμάς που δεν μας έφερε κανείς το dvd γιατί πού να βρούνε κάποιον να το δώσουνε; Έχω καλωσορίσει 8 φορές την Ελλη Στάη και ακόμα να τη δω.." . Aπ' το τσαντίρι του Λάκη.

No comments: